En familieroman
Arbeidstittel:

Liljes Jul

   
           
       
           
   

Skrevet av Kåre Konradsen
Illustrert av Gørild Konradsen Myksvoll

Planlagt utgivelse: Julen 2020
(under annen tittel enn arbeidstittelen)

   
   

 

   
         
    Hun løp bort til juleneket mens hun husjet og skrek "slipp Sjur, slipp". Den gamle gretne katten til nabokona skvatt til, slapp dompapen, og trakk seg motvillig tilbake mens den freste fælt. Lilje løftet opp den stakkars fuglen som så opp på henne med store øyne. "Det går nok bra" hvisket hun til dompapen, som vaglet seg til på fingeren hennes mens den ristet litt på fjærene sine, strake på hodet og fløy avsted. Hun smilte bredt, glad for at den vakre fuglen var like hel og fin. Småfuglene på fuglebrettet til mormor var liksom hennes venner, og hun kunne bli sittende og se på dem i timesvis hver eneste gang hun var på besøk.
Lilje snudde seg og løp mot huset for å fortelle at hun hadde reddet dompapen, men bråstoppet etter få skritt. Gjennom vinduet så hun at mormor la ned telefonen sin mens tårene trillet nedover hennes kinn...............
   
           
    Søskene Kåre Konradsen og Gørild Konradsen Myksvoll kommer fra øya Senja i Nordnorge.
Kåre bor nå på Bjørkelangen i Indre Akershus mens Gørild bor på Radøy i Hordaland.
Ideen til historien om Lilje kom julen i år 2000, da Kåre bodde på Lomen i Valdres, og storylinen har vært klar helt siden da. I år 2020 er det akkurat 20 år siden ideen til boken kom, og Kåre tenkte at det var på tide å få den ut av sitt hode og over i bokform.
Boken vil bli rikt illustrert, og Kåre kunne ikke tenke seg bedre person til dette enn hans talentfulle søster Gørild med sin spesielle tegnestil.

Så se frem til Julen 2020 og utgivelsen av boken om "Liljes Jul".
   
           
         
   

   
   

   
         
         
         
           
           
           
           
           
           
           
    Dette webområdet er en del av Kakon-web